Catrice SpectaculART LE: lipstick soulful

En tussen al dat twilight geweld zou een mens bijna durven vergeten dat ook Catrice met een nieuwe limited edition op de markt kwam.
In de winkel stond ze eigenlijk ook wel een beetje in een hoekje geduwd, maar wie zoekt die vind. Want hoewel ik de nieuwe collectie niet erg aantrekkelijk vond, had ik van bij het eerste persbericht mijn oog laten vallen op een bepaalde lipstick, namelijk soulful. Een bordeauxrode lipstick die echt perfect is voor het aankomende winterseizoen. Het was liefde op het eerste gezicht en dat bleef het in de winkel ook. Alleen was ik een klein dingetje uit het oog verloren toen ik hem dol enthousiast (zonder te swatchen, dom I know) in mijn mandje kegelde….. deze lipstick van Catrice was een sheer colour lipstick. En de kenners onder jullie weten wat dat wil zeggen: subtiele kleur en glans.

Ik weet het… het is volledig mijn schuld. Had ik mijn huiswerk deftig gemaakt dan had ik geweten dat dit lipstickje weinig tot geen kleur zou afgeven. Had ik hem in de winkel geswatched dan had ik hem niet meegenomen. Want ik was eigenlijk verliefd geworden op die diep kleur en ik zag me al vrolijk door de winter huppelen met donkere lippen. Niets van dat alles…. kijkt u zelf maar even naar de foto’s:

Begrijp me niet verkeerd, Soulful is een hele goede lipstick die eigenlijk perfect doet wat hij beloofd. Hij geeft een hele subtiele kleur af. Een my lips, but better kleurtje. Hij geeft echt veel glans, wat zeker niet onopgemerkt voorbij gaat en waar menige lipgloss nog wat van kan leren.  Verder bevat hij hyaluronzuur wat je lippen hydrateert en ervoor zorgt dat je de rimpeltjes rond je lippen niet meer zo goed ziet. Verder bevat hij ook SPF 10 die de lippen dan weer beschermen tegen de schadelijke stralen van UVA en UVB. Klinkt toch allemaal geweldig en dat voor zo een kleine prijs.

 

Mijn lippen zonder lipstick.

 

 

Met een laagje lipstick.

Vier laagjes lipstick.

Een fijne lipstick dus….. en toch…… ik blijf verlangen naar dat kleurtje. Lezers die een goede tip hebben voor een look a like die wel degelijk kleur afgeeft zijn van harte welkom!

Catrice SpectaculART lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat voor 3,99 euro. 

Advertenties

4 thoughts on “Catrice SpectaculART LE: lipstick soulful

  1. Goh, ofwel gebruik ik een knalkleur en dat mag je letterlijk nemen ofwel gebruik ik gloss, heb eigenlijk weinig ervaring met al wat er tussen ligt,….en lipstick ik vind dat het moeilijkste om juist te kiezen qua kleur en textuur,…..het maakt je ook snel ouder een te donkere of opvallende kleur,….maar af en toe waag ik me aan de rode lippen en een streepje eyeliner en weg, het is easy maar niet voor elke dag :-). In de zomer wordt het dan meer een donkerroze tint,…..

  2. Die kleur doet me denken aan nyc blue rose, zo heet de kleur geloof ik. Het is ook precies de kleur die je krijgt op je lippen, erg heftig maar mooi! Hij is geloof ik nog geen 3 euro. En het mooie is dat hij ook de perfecte dupe is voor mac show orchide. Het proberen waard!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s