Essence breaking dawn LE: de nagellakken

Het zat er al een tijdje aan te komen, met het laatste deel van de twilight saga weldra in de bioscoop, wisten we allemaal dat het een kwestie van tijd was alvorens Essence met een nieuwe limited edition zou komen rond de film. En wat voor een limited edition! Ik was meteen verliefd op de foto’s van deze limited edition. Vampiers dat wil natuurlijk zeggen veel donkere kleuren en dat is precies wat deze collectie ons brengt. De hoofdkleuren zijn blauw, paars en zwart, maar vooral met heel veel glitter. Echt helemaal mijn ding dus. Om maar te zeggen dat ik behoorlijk op hete kolen zat. Hoewel ik wist dat de collectie pas begin november uitkwam begon ik ons lokaal kruidvat filliaal te bestoken met bezoekjes vanaf 28 oktober… het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat een LE vroeger in de rekken lag. Teleurstelling alom dus en tot op de dag van vandaag ligt deze collectie dus niet in onze dorpsvestiging. Gelukkig heb ik een echtgenoot die mijn beauty-passie een beetje probeert te begrijpen en die trok met mij naar Antwerpen centrum, op essence twilight jacht. En een ware jacht is het geweest! Drie winkels hadden we nodig om mijn verlanglijstje bij elkaar te sprokkelen. In de meeste winkels was het uitstalschap van deze LE totaal geplunderd. De buit echter is de moeite waard! Vandaag toon ik jullie de drie aangekochte nagellakjes en morgen verschijnen de swatches van de oogschaduws online!

Ik wil me alvast op voorhand excuseren voor de vreselijk aangebrachte lakjes op mijn nagels. Ik ben namelijk een kuur aan het volgen voor mijn nagels en daarbij mag ik ze dus eigenlijk niet lakken. De swatches werden dan ook gauw aangebracht en dat zie je er ook aan!

 

 

Jacob’s protection

Alle drie de lakjes hebben een donkere basis, maar met een ander accent shimmers. Jacob’s protection heeft als ondertoon de kleur zwart hoofdtoon heel veel blauwe glitters, maar met de juiste lichtinval zie je ook zachte paarse en zelf petrolgroene glittertjes verschijnen.
De lak voelt een beetje stroef aan bij het aanbrengen en ik dacht eerst dat het nooit helemaal goed zou komen. Na een laagje is het namelijk echt geen zicht. Maar geen nood, even doorbijten, want er gebeurt haast een wonder bij het tweede laagje…. opeens dekt de lak perfect.

Alice had a vision….. again

Mijn favoriet lakje van de drie. Alice had a vision again is een donker paars lakje (aan de zwarte kant zelf) met paarse, turquoise en zelfs kleine gouden glittertjes erin.
Dit lakje brengt het makkelijkste aan van de drie en is minder stroperig dan Jacob of Edward. Hij dekt ook het beste van de drie.

 

Edwards love

Dit lakje is het meest simpele van de drie, maar net daarom vind ik hem erg mooi. De lak is simpel zwart met daarin zilvere glittertjes. Niet meer, niet minder. Heel simpel, maar na al het kleurengeweld van de vorige twee lakjes mag dat ook wel.

 

Wat alle lakjes zeker gemeen hebben met elkaar is de supersnelle droogtijd. Ik denk dat het lang geleden is dat ik een nagellak (en dan vooral een glitternagellak) zo snel heb zien drogen. Je hebt totaal geen fast dry topcoat of druppeltjes nodig. Na twee minuten met twee laagjes lak op ben je helemaal good to go!

 

Essence breaking dawn lakjes zijn voor 1,99 euro per stuk verkrijgbaar bij kruidvat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s