Catrice Hollywoods Fabulous 40’s: Gone with the wind blush

Ik denk dat de Hollywoods Fabulous 40’s  van Catrice een van de eerste Limited Editions is waar ik zo weinig heb over gehoord op andere beautyblogs. Het lijkt wel of deze collectie gewoon niet bestaat. Komt het misschien omdat deze collectie niet was aangekondigd in België en Nederland? Na wat surfen op het net kwam ik er achter dat deze limited edition inderdaad niet gelanceerd wordt in Nederland, maar ze is dus wel verkrijgbaar in België.
Ikzelf ben alvast verkocht. Zowizo vind ik de jaren 40 een hele fijne periode, maar deze limited edition spreekt me ook echt aan! De namen van de producten zijn geinspireerd op beroemde actrices en films uit die tijd: Doris Day, Marlene Dietrich, Audrey Hepburn…. een voor een grote fashionistas in hun tijd! En laat deze collectie ook nog eens echt hele mooie producten bevatten. Vandaag stel ik jullie alvast graag voor aan een pareltje van een blush, namelijk Gone with the wind!
De blush komt in de klassieke limited edition blush uitgave van Catrice. Niets nieuws onder de zon, maar het is en blijft een degelijk product. Het zijn stevige, doorschijnende plastiek doosjes, niet speciaals, maar gewoon prima. Hoewel de opdruk van de rode bloem het toch wel een beetje een mooiere uitstraling geeft. Door het doorschijnende doosje kan je trouwens uitstekend het mooie patroontje in de blush zien. Wees eerlijk, hoe mooi is deze blush met die kleine spikkeltjes?

 

Op deze foto ziet de blush er een beetje peachy uit, maar dat is hij eigenlijk niet! Het is echt een licht rose blush met witte en maroon kleurige spikkeltjes erin. Wanneer je hem aanbrengt mengen de kleuren zich met elkaar en krijg je een zachte rose gloed op je wangen. De blush heeft een satin finish, maar heeft een koele ondertoon, wat misschien niet voor iedereen even goed werkt. Deze blush is erg goed gepigmenteerd, dus een beetje oppassen bij het aanbrengen is aangewezen.

Ik ben in elk geval smoorverliefd op deze blush!

Gone with the wind kost 3,99 euro voor 8,5 gram blush en is verkrijgbaar bij de Belgische kruidvat winkels. 

 

 

Advertenties

One thought on “Catrice Hollywoods Fabulous 40’s: Gone with the wind blush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s